Adres
Landelijke dekking

Maak kennis met de Fittergy Coaches

Spark your energy
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Irma Van Dijk

Hoofd locatie:
MGC-Healthcoaching - Hertogstraat 23 in Brunssum

Gezondheid en sport staan bij mij van jongs af aan hoog in het vaandel. Ik ben opgeleid als verpleegkundige, en momenteel werkzaam als Praktijkondersteuner Bedrijfsarts. In 2002 ben ik gestart met een eigen praktijk voor vrouwen in de overgang. Later ben ik orthomoleculaire geneeskunde gaan studeren, en uiteindelijk in aanraking gekomen met Sportvasten. Door mijn gespecialiseerde opleidingen en ruime ervaring in het coachen kan ik u ondersteunen bij het behalen van uw doelstellingen op het gebied van vitaliteit, afslanken en sport.

Eigen ervaring tijdens de kuur:
Mijn eerste Sportvastenkuur deed ik eind 2009. Ik heb ervaren dat het heel goed te doen is, en vond het een bijzondere ervaring. Fysiek en mentaal heeft het mij een betere conditie opgeleverd, ben ik stressbestendiger geworden, slaap ik beter, heb ik geen middagdipjes meer en afhankelijkheid van koolhydraten, kan makkelijker een maaltijd uitstellen of overslaan. Een uitgebreid verslag vind u op deze website bij coachervaringen. Ervaringen van klanten leest u op mijn website: http://www.mgc-healthcoaching.nl/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=22&cntnt01returnid=56

Inmiddels heb ik ook The Vegan Switch meerdere malen zelf gedaan en vele klanten hierin begeleid. Het effect bij mij was meer energie en 2 kg afgevallen, die er ook af blijven. Om het resultaat te onderhouden doe ik regelmatig enkele Vegan dagen, want ik heb ook een bourgondische instelling en laat een lekker stuk vlees of een wijntje niet makkelijk staan:) Maar zodoende houd ik de balans en mijn energie en gewicht op peil.

Opleidingen:
1986: Verpleegkundige-A
2002: Verpleegkundig Overgangsconsulente
2008: Orthomoleculair Voedingsdeskundige
2009: Jump Complete Complete
2010: Sportvasten Coach
2010: Orthomoleculair Therapeut
2011: Sportvasten Therapeut met (top)sportlicentie

Ervaring:
Individuele lifestyle coachingstrajecten sinds 2002.
Sportvastencoach sinds begin 2010.

Doelgroepen:
(Top)sporters, recreatieve sporters, wandelaars, vrouwen met overgangsklachten, mensen met leefstijl gerelateerde klachten zoals overgewicht of ondergewicht, hoge bloeddruk, diabetes type 2, hart- en vaatziekten, darmklachten, artrose of reuma, stress gerelateerde klachten en depressie.
Leeftijd is niet belangrijk, wel de motivatie om echt aan je levensstijl te willen werken.

Download Booklet

Vul onderstaand formulier in en download onze booklet.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid