Adres
Fittergy Group

Over Fittergy

Ready to spark your knowledge?
Fittergy Group
Spark Your Energy

Over Fittergy

Fittergy ontwikkelt wetenschappelijk onderbouwde lifestyleconcepten en voedingssupplementen om je fitter, gezonder en energieker te laten voelen. Onze programma’s zijn inmiddels gevolgd door meer dan 60.000 mensen via 300 Fittergy Coaches in Nederland en België. Onze ervaring in de medische biologie en kennis van voedingstechnologie helpen al meer dan 20 jaar zowel topatleten als mensen met passie voor vitaliteit en gezondheid.

Het succes van deze programma’s zit in het transformeren van de stofwisseling waardoor je je in korte tijd fitter voelt, afvalt en energieker voelt.

Het is de passie van ons hele team dat van Fittergy een toonaangevend transformationeel lifestyle merk heeft gemaakt voor fitnesstrainers, lifestylecoaches, voedingsadviseurs en therapeuten. Fittergy transformeert de manier waarop je leeft: for life.

De Fittergy Lifestyle Concepten 'Sportvasten by Fittergy' en 'Vegan Flex by Fittergy' combineren specifieke training en wetenschap met essentiële supplementen en gezonde, plantaardige diëten. Het resultaat is dat Fittergy programma’s je in staat stellen om je beste versie van jezelf te ontdekken!

 

Fittergy E-commerce: ons portfolio bestaat uit vooraanstaande e-commerce platformen zoals Fittergyshop.nl, B12.nl, Melatonine.nl, Orthovitaal.nl en – later dit jaar - Voeding.nl, Sportvoeding.nl en VitamineC.nl.

Fittergy Production: onze eigen productiefaciliteit en unieke Online Formulator op Fittergyproduction.nl helpen ondernemers met het vertalen van een idee of concept naar een tailor-made voedingssupplement.

Starten met Sportvasten

Start met Sportvasten!

Ben jij overtuigd van de resultaten van Sportvasten?
Begin nu en val in 10 dagen af, word fitter en energieker!

Coach worden
Fittergy Coach worden?
Download Booklet

Vul onderstaand formulier in en download onze booklet.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid