Adres

Krachtvasten

One step closer to your ultimate goal!
De 10-daagse Krachtvasten trainingskuur is het beste te vergelijken met een korte en zeer effectieve ‘cutting-fase’. Door de krachtduurtraining tijdens de kuur worden er hormonen geactiveerd die juist de vetreserves onder de huid aanspreken (o.a. buik, rug, bovenbenen en billen), dit in combinatie met dagelijkse cardiotraining zorgt voor een resultaat wat dus te vergelijken is met het zgn. droogtrainen of de ‘cutting-fase’.
Krachtvasten is alleen voor mensen die ervaren hebben met krachttraining en die een relatief goede conditie hebben. Het is een zeer pittige kuur, dus alleen weggelegd voor bikkels! Het is een 10-daagse kuur gebaseerd op het voedingsprotocol, aanvullende en ondersteunende voedingssupplementen en dagelijks sporten. De speciaal opgeleide Krachtvasten Coach geeft je een trainingsadvies op maat en kan tijdens de kuur bijsturen waar nodig. Uiteraard is je leefstijl ná de kuur dusdanig van belang voor het behoud en eventueel vergroten van de resultaten.

Sportvasten is dé methode om de bloedwaardes te verbeteren, af te vallen, energie te krijgen en buikvet kwijt te raken. Deze resultaten worden behaald d.m.v. het voedingsprotocol en dagelijks 30 minuten relatief intensieve cardiotraining. Heb je minder conditie of ben je, tijdelijk, minder in staat om intensieve cardiotraining te doen, dan is Wandelvasten zeer geschikt. Ook als je al vaker Sportvasten hebt gedaan is dit een mooie afwisseling. Bij Wandelvasten wandel je dagelijks 60 minuten. Voor degene die ervaring hebben met krachttraining en geïnteresseerd zijn in het verliezen van het onderhuids vet, het verkrijgen van meer spiermassa én meer kracht is er Krachtvasten.


Bespreek met je Coach of Krachtvasten bij jou past. Heb je nog geen Coach? Via de Coachlocator zijn alle Coaches te vinden, je kunt ook een mail sturen naar [email protected] of bellen met 085-0867950.

in 4 stappen

Hoe werkt Krachtvasten by Fittergy

1
Vind je Coach
Denk je dat Krachtvasten iets voor jou is en wil je aan de slag? Vind dan hier de Coach waarbij je het pakket kunt kopen en die je zal begeleiden. Neem contact op en plan samen je intake afspraak.
2
Bereid je voor
Maak via de mail van je Coach een account aan op MijnFittergy.nl om je protocol in te zien en je vorderingen bij te houden. Zorg dat je de boodschappen voor de eerste dagen in huis hebt en de dagelijkse sportmomenten in je agenda staan.
3
Showtime
Tien dagen keihard werken aan je gezondheid! Dagelijks eten volgens het voedingsprotocol en sporten volgens het persoonlijke schema wat je van je Coach hebt gekregen. Je krijgt het niet cadeau, maar denk aan het fantastische resultaat!
4
Behoud je resultaat
Het kan niet anders dan dat je blij bent met het behaalde resultaat. Naast het lagere, onderhuidse vetpercentage ben je zowel fysiek als mentaal sterker geworden! Bespreek met je Coach wat je het beste kunt doen om je resultaten te behouden of te vergroten.


starten met krachtvasten

Ik wil Krachtvasten!

Ben jij al overtuigd van de resultaten van Krachtvasten? Meld je dan aan en ga de eeuwige strijd met de kilo's aan die er niet vanaf willen.

Coach worden
Krachtvasten coach worden?
Download Booklet

Vul onderstaand formulier in en download onze booklet.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid