Adres

krachtvasten

One step closer to your ultimate goal!
Sportvasten is dé methode om de bloedwaardes te verbeteren, af te vallen, energie te krijgen en buikvet kwijt te raken. Deze resultaten worden behaald d.m.v. het voedingsprotocol en dagelijks 30 minuten relatief intensieve cardiotraining. Voor degene die meer geïnteresseerd is in het verliezen van het onderhuids vet, het verkrijgen van meer spiermassa én meer kracht is er Krachtvasten.
Krachtvasten is een uitgekiende variatie op Sportvasten. Door de krachtduurtraining tijdens de kuur worden er hormonen geactiveerd die juist de vetreserves onder de huid aanspreken (o.a. buik, rug, bovenbenen en billen), dit in combinatie met dagelijkse cardiotraining zorgt voor een resultaat wat te vergelijken is met het zgn. ‘droogtrainen’ of de ‘cuttingfase’.

Krachtvasten is alleen voor mensen die al ervaren zijn in krachttraining en die een relatief goede conditie hebben. Deze kuur wordt vaak zwaarder ervaren dan Sportvasten. Het is er niet op gericht een metabole switch te maken naar meer vetverbranding, daar is de originele Sportvastenkuur voor nodig. Bespreek met je Coach of Krachtvasten bij jou past.


Bespreek met je Coach of Krachtvasten bij jou past. Heb je nog geen Coach? Via de Coachlocator zijn alle Coaches te vinden, je kunt ook een mail sturen naar [email protected] of bellen met 085-0867950.

Download Booklet

Vul onderstaand formulier in en download onze booklet.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid