Adres
wat schuilt erachter

De wetenschap achter Sportvasten

Spark your energy

Sportvasten by Fittergy is jouw kickstart naar een gezondere levensstijl. Het verbetert je lichaamssamenstelling door een combinatie van vasten, sporten en stimulerende voedingssupplementen. Vanuit een oermechanisme in de energiestofwisseling zet je alles 'aan' om te switchen naar maximale vetverbranding, een betere energieproductie en daarmee de basis voor spiermassagroei, schreef Professor de Lange in Faseb.

Je 'body composition' is niet alleen belangrijk voor het uiterlijk, maar vooral voor je gezondheid, vitaliteit en anti-aging. Om een optimale lichaamssamenstelling te verkrijgen moet je vet omzetten in energie en die energie gebruiken om spiermassa en spierconditie op te bouwen. Vooral het vet in je buikholte, de oorzaak van o.a. diabetes en een verzwakt immuunsysteem, wil je verlagen.

De lichaamssamenstelling kan zuiver gemeten worden met een DEXA scan, een röntgenapparaat dat door universiteiten en topsportcentra gebruikt wordt. Fittergy heeft een eigen DEXA scan die gebruikt wordt voor wetenschappelijk onderzoek zodat we ons programma altijd kunnen optimaliseren.

De effectiviteit van Sportvasten by Fittergy is recent wetenschappelijk aangetoond in het vooraanstaande wetenschapelijke tijdschrift Human Kinetics Journal. Deze publicatie vind je hier: 'Short-Term, Combined Fasting and Exercise Improves Body Composition in Healthy Males'.

Sportvasten Pack

sportvasten wetenschap

Hoe werkt Sportvasten?

1
Stap 1
Met de combinatie van vasten en sporten activeer je oergenen die je vetverbranding en energiestofwisseling aansturen.
2
Stap 2
Het resultaat is een snelle verlaging van je vet - vooral ook het ongezonde vet in je buikholte - en een switch van suiker naar vetverbranding.
3
Stap 3
Door de verhoogde energiestofwisseling blijf je verder afvallen, gaat je vitaliteit omhoog en verbeteren je duursportprestaties.
4
Stap 4
De extra energie zorgt er ook voor dat je met de juiste trainingsprikkels meer spiereiwit aanmaakt.


Sportvasten natraject

Keep The Switch

Met het Keep The Switch natraject kun je gemakkelijk jouw Sportvasten resultaten onderhouden. Eens per week een dag vasten en sporten creëert het ideale ritme voor onderhoud van al je resultaten.

Na de 10-daagse Sportvastenkuur, krijg je van je Fittergy Coach een persoonlijk protocol om je switch in stand te houden. Je hoeft niets te veranderen aan wat je nu al doet qua eetpatroon of sport intensiteit. Hierdoor is het Keep The Switch natraject gemakkelijk vol te houden!

Recensies

"Ik ben wat meer thuis en dan eet je toch sneller ’foute’ dingen. Dan doe ik een tiendaagse ’kuur’, zoals Sportvasten of de Vegan Flex. Het pakt je overtollige vetcellen aan en laat je goede cellen weer efficiënter werken.”
Marianne Timmer, coach, drievoudig olympisch kampioen en enkelvoudig wereldkampioen sprint.
"Als voormalig topsporter heb ik tegenwoordig wat meer moeite om op gewicht te blijven. Regelmatig Sportvasten zorgt voor een lichamelijke reset. Het is even bikkelen, maar met een fantastische beloning."
John den Braber, journalist en oud-profwielrenner
"Voor mij is Sportvasten een manier om een verslonsd leefpatroon te doorbreken en terug te keren naar een verantwoorde manier van sporten en eten. Ik denk dat ik het volgend jaar weer doe."
Esther Goedegebuure, JAN Magazine
Historie

Drs. Remco Verkaik:

"Tijdens mijn onderzoek als wetenschapper observeerde ik de opmerkelijke verschillen in fitheid en vetpercentage bij verschillende sporters. Onderzoek en samenwerking met andere wetenschappers en trainers resulteerde uiteindelijk in de ontdekking van een oermechanisme dat, indien geactiveerd, een switch geeft naar een optimale energiestofwisseling en vetverbranding.

Door voortdurend nieuw wetenschappelijk onderzoek te doen, o.a. met het Erasmus MC, de Sportuniversiteit van Keulen en de Universiteit van Caserta, hebben wij het meest innovatieve bewezen en snelst werkende lifestyle programma ontwikkeld: Sportvasten by Fittergy!"

Doe de test en maak de switch!

Ben je gemotiveerd om de switch te maken? Nu al zien welke resultaten je met Sportvasten kan bereiken en behouden?
Vul dan hieronder de test in.

Wat zijn jouw Sportvasten doelen?
Afvallen
Conditie verbeteren
Vitaliteit verbeteren
Volgende
Hoeveel uur in de week sport je?
0 tot 2 uur
2 tot 6 uur
meer dan 6 uur
VorigeVolgende
Gebruik je medicatie (m.u.v. de anticonceptiepil), ben je onder behandeling bij een arts voor een bepaalde aandoening of je heb je een eetstoornis?
Ja
Nee
VorigeVolgende
Vul jouw lengte en gewicht in en geef ook je geslacht aan.
cm
kg
Man
Vrouw
VorigeVolgende

Gefeliciteerd, dit zijn de resultaten die jij met Sportvasten binnen 10 dagen kan bereiken! Naast dit gewichtsverlies voel je je ook veel fitter en energieker.

Ik ga Sportvasten!
De Sportvastentest nogmaals doen
We adviseren je graag over het Sportvasten by Fittergy traject.

Om er zeker van te zijn dat Sportvasten by Fittergy jou géén lichamelijke klachten geeft, willen wij je graag persoonlijk adviseren. Neem met ons contact op via [email protected] of bel naar 010-4420417

Neem contact met ons op
Ga een stap terug
Starten met Sportvasten

Start met Sportvasten!

Ben jij overtuigd van de resultaten van Sportvasten?
Begin nu en val in 10 dagen af, word fitter en energieker!

Coach worden
Fittergy Coach worden?
Download Booklet

Vul onderstaand formulier in en download onze booklet.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid