Adres
Vragen staat vrij

Veelgestelde vragen

Spark your energy

Sportvasten FAQ

Heb je vragen over Sportvasten of andere zaken? Kijk dan eerst hieronder in onze FAQ sectie. Mocht je vraag er niet bij staan dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Hoeveel lichaamsgewicht verlies ik na tien dagen Sportvasten by Fittergy?

Uit een groot wetenschappelijke onderzoek bij duizenden Sportvasters blijkt dat gemiddeld 5,8% van zijn of haar lichaamsgewicht verliest. Bij vrouwen is dat 2 - 4 kg en 3 - 6 kg bij mannen.

Verlies je tijdens de Sportvasten by Fittergy kuur ook spiermassa?

Met een Sportvasten by Fittergy kuur verdwijnt er veel vocht en glycogeen uit de spieren - niet het spiereiwitten. Hierdoor nemen de spieren wel af in volume. Dit komt weer terug als je start met eten. Onderzoek aan de VU in Amsterdam op spierbiopten van Sportvasters toont een toename in spiervezeldoorsnede aan, ook wel hypertrofie genoemd. Hypertrofie ontstaat vooral bij het netjes opvolgen van de voedings- en trainingsrichtlijnen na een Sportvasten by Fittergy kuur.

Mag ik Sportvasten bij het gebruik van medicijnen of kan ik dan beter de Vegan Flex by Fittergy doen?

Sportvasten by Fittergy is een zwaar trainingsprogramma waarbij je fit moet zijn zonder medische klachten. Veel mensen hebben ter preventie geneesmiddelen, bijvoorbeeld voor een te hoog cholesterol. De Fittergy Coach bekijkt per persoon of het verantwoord is om te gaan Sportvasten. Vegan Flex by Fittergy is vrijwel altijd, zonder voorbehoud te volgen.

Welke sporten kan ik doen tijdens Sportvasten by Fittergy en hoeveel mag ik trainen?

Dagelijks doe je een intensieve duurtraining van 20 - 30 minuten. Je kan fietsen, crosstrainen, hardlopen en roeien. Je Fittergy Coach bepaalt de juiste intensiteit aan de hand van je trainingszones.

Wat zijn de verschillen tussen Sportvasten by Fittergy en Vegan Flex by Fittergy?

Sportvasten by Fittergy is een zwaar trainingsprogramma en daarvoor heb je een goede conditie nodig. In korte tijd levert het veel conditie- en gezondheidswinst op. Je switcht bij Sportvasten by Fittergy van suiker- naar vetverbranding. Gewichtsverlies kan na 10 dagen oplopen tot 4 kg bij vrouwen en 6 kg bij mannen. Met Vegan Flex by Fittergy is een ontgiftingskuur. Vrouwen verliezen tot 2 kilogram en mannen kunnen tot 4 kilogram afvallen. Veel energie en vitalitaleit is het resultaat. Met Vegan Flex by Fittergy ligt de focus meer op voeding en minder op sporten. Lichaamsbeweging is belangrijk voor een mooi resultaat. Voor een maximaal effect kun je Sportvasten en Vegan Flex by Fittergy achter elkaar doen.

Starten met Sportvasten

Start met Sportvasten!

Ben jij overtuigd van de resultaten van Sportvasten? Begin nu en val in 10 dagen af, word fitter en energieker!

Coach worden
Fittergy Coach worden?
Download Booklet

Vul onderstaand formulier in en download onze booklet.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid