Adres

Wandelvasten

One step closer to your ultimate goal!
Wandelen is de meest natuurlijke vorm van duurtraining voor de mens. Onze verre voorouders waren 'Jager-Verzamelaar' en zowel tijdens het jagen als verzamelen was de basis wandelen. Het spiervezeltype dat voornamelijk wordt gebruikt bij het wandelen heeft in potentie een groot duurvermogen en kan snel switchen naar vetverbranding.
De transformatie die men doorgaat tijdens de 10-daagse Wandelvastenkuur is zowel fysiek als mentaal merkbaar. Dagelijks stevig wandelen, bij voorkeur buiten in de natuur, levert veel op: je valt af, krijgt meer focus en energie en je algehele gezondheid zal verbeteren.Bespreek met je Coach of Wandelvasten bij jou past. Heb je nog geen Coach? Via de Coachlocator zijn alle Coaches te vinden, je kunt ook een mail sturen naar [email protected] of bellen met 085-0867950.

in 4 stappen

Hoe werkt Wandelvasten by Fittergy

1
Vind je Coach
Denk je dat Wandelvasten iets voor jou is en wil je aan de slag? Vind dan hier de Coach waarbij je het pakket kunt kopen en die je zal begeleiden. Neem contact op en plan samen je intake afspraak.
2
Bereid je voor
Maak via de mail van je Wandelvasten Coach een account aan op MijnFittergy.nl om je protocol in te zien en je vorderingen bij te houden. Zorg dat je de boodschappen voor de eerste dagen in huis hebt en de dagelijkse sportmomenten in je agenda staan.
3
Showtime
Tien dagen werken aan je gezondheid! Dagelijks eten volgens het voedingsprotocol en sporten volgens het persoonlijke schema wat je van je Coach hebt gekregen. Je krijgt het niet cadeau, maar denk aan het fantastische resultaat!
4
Behoud je resultaat
Het kan niet anders dan dat je blij bent met het behaalde resultaat. Naast het lagere, onderhuidse vetpercentage ben je zowel fysiek als mentaal sterker geworden! Bespreek met je Wandelvasten Coach wat je het beste kunt doen om je resultaten te behouden of te vergroten.


starten met wandelvasten

Ik wil Wandelvasten!

Ben jij al overtuigd van de resultaten van Wandelvasten? Meld je dan aan en ga de eeuwige strijd met de kilo's aan die er niet vanaf willen.

Coach worden
Wandelvasten coach worden?
Download Booklet

Vul onderstaand formulier in en download onze booklet.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid