Adres

Sportvasten:
Burn Fat, Fuel Energy,
Make the Switch!

One step closer to your ultimate goal!

Overgewicht, energiedips, zin in zoetigheid? Maak dan switch naar vetverbranding. Mensen die vooral vet verbranden zijn beter beschermd tegen het krijgen van overgewicht.

Iedereen kan switchen van suiker- naar vetverbranding dankzij onze wetenschappelijke combinatie van vasten en sporten. Samen met een Fittergy Coach train je je lichaam om deze metabole switch te maken. Onder begeleiding bouw je je voeding af, waarna je 3 dagen gaat (sap-)vasten in combinatie met intensieve beweging (20-30 minuten per dag) en ondersteund door speciaal ontwikkelde voedingssupplementen.

Na 10 dagen heb je een oermechanisme in de stofwisseling geactiveerd, de switch gemaakt van suiker- naar vetverbranding en ben je een paar kilo afgevallen. Je voelt je energieker en fitter!

• Met de combinatie van vasten en sporten activeer je oergenen die je vetverbranding en energiestofwisseling aansturen. • Het resultaat is een snelle verlaging van je vet - vooral ook het ongezonde vet in je buikholte - en een switch van suiker naar vetverbranding • Door de verhoogde energiestofwisseling blijf je verder afvallen, gaat je vitaliteit omhoog en verbeteren je duursportprestaties • De extra energie zorgt er ook voor dat je met de juiste trainingsprikkels meer spiereiwit aanmaakt.

Sportvasten Pack

in 4 stappen

Hoe werkt Sportvasten by Fittergy

1
Meld Je aan
Meld je hier aan voor Sportvasten. Jouw Fittergy coach neemt binnen 48 uur contact met je op om het programma en de startdatum met je door te spreken.
 
2
Sportvasten–de voorbereiding
Sportvasten by Fittergy is een speciaal ontwikkelde kuur met persoonlijke begeleiding door jouw coach. In het Sportvasten pakket zit het Sportvasten boek en het speciale supplementenpakket voor de komende tien dagen. Met jouw coach spreek je het voedingsschema door en krijg je de boodschappenlijst.
3
Sportvasten - Make The Switch
Hierna ga je aan de slag met je kuur. Je bouwt in 3 dagen af naar de vasten-dagen, en hierna bouw je in 4 dagen weer op naar ‘normaal”. Door de combinatie van vasten en sporten, maakt jouw lichaam de switch van suiker- naar vetverbranding en krijg je meer energie en verlies je gewicht en omtrek.
4
Onderhoud programma: Keep The Switch
Na tien dagen heb je de kuur afgerond. Je voelt je fit en licht. Deze resultaten wil je blijven vasthouden. Dit doe je door blijvend één dag per week te vasten met behulp van de supplementen minikuur “Keep The Switch”. Met Keep The Switch onderhoud je eenvoudig jouw resultaten.


Wil je zelf alvast aan de slag?

Download dan het GRATIS Fittergy Sportvasten Booklet. Hierin hebben we een 3-daags intermittent fasting schema voor je samengesteld. Burn Fat, Fuel Energy.

Download Booklet

Doe de test en maak de switch!

Ben je gemotiveerd om de switch te maken? Nu al zien welke resultaten je met Sportvasten kan bereiken en behouden?
Vul dan hieronder de test in.

Wat zijn jouw Sportvasten doelen?
Afvallen
Conditie verbeteren
Vitaliteit verbeteren
Volgende
Hoeveel uur in de week sport je?
0 tot 2 uur
2 tot 6 uur
meer dan 6 uur
VorigeVolgende
Gebruik je medicatie (m.u.v. de anticonceptiepil), ben je onder behandeling bij een arts voor een bepaalde aandoening of je heb je een eetstoornis?
Ja
Nee
VorigeVolgende
Vul jouw lengte en gewicht in en geef ook je geslacht aan.
cm
kg
Man
Vrouw
VorigeVolgende

Gefeliciteerd, dit zijn de resultaten die jij met Sportvasten binnen 10 dagen kan bereiken! Naast dit gewichtsverlies voel je je ook veel fitter en energieker.

Ik ga Sportvasten!
De Sportvastentest nogmaals doen
We adviseren je graag over het Sportvasten by Fittergy traject.

Om er zeker van te zijn dat Sportvasten by Fittergy jou géén lichamelijke klachten geeft, willen wij je graag persoonlijk adviseren. Neem met ons contact op via [email protected] of bel naar 010-4420417

Neem contact met ons op
Ga een stap terug

Recensies

"Ik ben wat meer thuis en dan eet je toch sneller ’foute’ dingen. Dan doe ik een tiendaagse ’kuur’, zoals Sportvasten of de Vegan Flex. Het pakt je overtollige vetcellen aan en laat je goede cellen weer efficiënter werken.”
Marianne Timmer, coach, drievoudig olympisch kampioen en enkelvoudig wereldkampioen sprint.
"Als voormalig topsporter heb ik tegenwoordig wat meer moeite om op gewicht te blijven. Regelmatig Sportvasten zorgt voor een lichamelijke reset. Het is even bikkelen, maar met een fantastische beloning."
John den Braber, journalist en oud-profwielrenner
"Voor mij is Sportvasten een manier om een verslonsd leefpatroon te doorbreken en terug te keren naar een verantwoorde manier van sporten en eten. Ik denk dat ik het volgend jaar weer doe."
Esther Goedegebuure, JAN Magazine
Starten met Sportvasten

Start met Sportvasten!

Ben jij overtuigd van de resultaten van Sportvasten?
Begin nu en val in 10 dagen af, word fitter en energieker!

Coach worden
Fittergy Coach worden?
Download Booklet

Vul onderstaand formulier in en download onze booklet.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid