Adres
Landelijke dekking

Maak kennis met de Fittergy Coaches

Spark your energy
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Reinier Moes

Hoofd locatie:
Moes Massage Praktijk - Glen Millerweg 29 in Almere
Andere locaties:
Moes Massage Praktijk - WG Plein 101-102 in Amsterdam

Reinier Moes richtte in 1990 Moes Massagepraktijk op.

De kenmerken van de aanpak van Moes zijn: aandacht, betrouwbaarheid en deskundigheid. Op basis van jarenlange ervaring heeft Moes zijn werkwijze steeds verder ontwikkeld waarbij herstel van vitaliteit en balans de kernbegrippen zijn. Moes betrekt bij zijn aanpak bovendien de expertise van andere deskundigen op het gebied van orthomoleculaire voedingssupplementen en oefenvormen.

Sinds 2009 heeft Moes zijn praktijk sterk uitgebreid, vooral in de richting van sportvasten. Deze sportieve tiendaagse trainingsmethode combineert sporten, een korte sapvastenkuur en het gebruik van supplementen. Moes heeft al bij meer dan honderd sportvasten deelnemers goede resultaten bereikt.

Eigen ervaring tijdens de kuur:
Ik was aangenaam verrast doordat ik met weinig of geen voeding mij energiek, sterk en vitaal voelde. De gemeten resultaten tijdens de sportvastenkuur waren dat ik afviel van 92,8 kg naar 86,4 kg en dat mijn vetpercentage terugliep van 19,6 naar 15,3. Eind 2010 was mijn gewicht 82,7 kg en het vetpercentage 12,8.”

Niet alleen mijn algehele conditie ging vooruit, maar ook mijn astma-allergie verdween. Ik eet nu nog steeds veel minder dan vroeger, maar voel mij wel veel energieker en fitter.

Opleidingen:
Sportvasten (top) sportcoach en sportvasten therapeut.

Ervaring:
Reeds 22 jaar ben ik erkend masseur.

Doelgroepen:
De behandeling van Moes massagepraktijk is gericht op mensen met :
•Blessures
•Stijfheid door ouderdom of te weinig bewegen.
•Slechte spierconditie.
•Chronische klachten.
•Mentale spanning of langdurige oververmoeidheid.
•RSI klachten.
•Gebrek aan weerstand door ziekte of operatie.

Het werk van Reinier Moes kenmerkt zich door kwaliteit, resultaat en liefde voor het vak. Mensen voelen zich bij Reinier op hun gemak en ontspannen, waardoor het herstelproces wordt bevorderd. Door de professionele aanpak haalt hij bij mensen het beste boven.

Download Booklet

Vul onderstaand formulier in en download onze booklet.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid