Adres
Landelijke dekking

Maak kennis met de Fittergy Coaches

Spark your energy
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Tim Verstegen

Hoofd locatie:
Geel Huis BV - Rietveldenweg 16A in Den Bosch

Gratis Sportvasten?

Kom je uit, of uit de buurt van Den Bosch? Kom een periode bij ons sporten en je krijgt de Sportvastenkuur er gratis bij! En dat sporten is na Sportvasten toch al een goed idee, dus op deze manier heb je ook nog eens een mooie stok achter de deur :). Neem voor de voorwaarden contact op via [email protected].

Vanaf het moment dat ik kon lopen ben ik altijd veel in beweging geweest. Daaruit voortkomend is sport, in de breedste zin van het woord, iets wat ik al mijn hele leven met veel passie en plezier doe. Omdat ik altijd veel in beweging ben geweest, en nog steeds ben, heb ik geen overgewicht, ben ik fit en kan ik doen wat ik wil zonder daarbij enige vorm van beperkingen te ondervinden.

Mijn naam is Tim Verstegen en sinds 2008 ben ik werkzaam als zelfstandig personal trainer. Sinds 2011 zet ik Sportvasten veelvuldig in bij doelstellingen als afvallen, prestatieverbetering het creëren van een 'vliegende start' in het kader van een lifestyle switch. In een 1 op 1 situatie werk ik samen met mijn cliënten naar een vooraf bepaalde doelstelling. Beweging is hierbij een sleutelwoord, maar ook voeding is een uitermate belangrijk begrip op weg naar prestatieverbetering en gewichtsverlies.

Eigen ervaring tijdens de kuur:
De eerste keer dat ik de Sportvastenkuur deed was ik blij verrast door het enorme effect. Gezien mijn lengte van 186 en een gewicht van om en nabij de 76 kg op dat moment was ik niets te zwaar en had ik niet de intentie om af te gaan vallen. Ik kwam echter in aanraking met de Sportvastenkuur en heb zodoende ook aan den lijve ondervonden wat het is en wat het met je doet.

Ik denk dat de grootste kracht van de Sportvastenkuur is dat het programma op zich maar 10 dagen duurt en het ook door de uitgebalanceerde afbouw, sap en opbouwdagen, heel goed vol te houden is. De afbouwdagen waren weliswaar even wennen omdat ik toch redelijk radicaal mijn voedingspatroon veranderde, maar het was eigenlijk vrij snel eigen. Ook met de lekkere trek viel het reuze mee! Vermoeidheid trad ook niet in heftige mate op en om dit te illustreren heb ik, naast de dagelijkse lichaamsbeweging, op de 2e sapdag (en in mijn geval ook de laatste, omdat ik niet nóg meer gewicht wilde verliezen) ook nog drie wedstrijden van 45 minuten kunnen tennissen, zonder problemen. Het zwaarste aan die dag was dat ik 's-avonds in de kantine allemaal lekkere dingen voorbij zag komen in de vorm van kaas, worst, bier, chips en het klapstuk was het bord met bitterballen. Dat mocht ik natuurlijk niet hebben en als het dan zo vlak voor je neus staat en je zit daar aan je kopje koffie / glaasje water dan wordt je daar niet echt vrolijk van. Na de tweede sapdag ben ik begonnen met opbouwen, ik was ruim 6,5 kg kwijt en dat was meer dan voldoende. Al met al een prima kuur gehad zonder tegenvallers. De ervaring onderschrijft dit inmiddels, het is echt prima te doen.

Advies: tijdens de kuur feestjes vermijden!

Opleidingen:
Sportmanagement Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Cios Arnhem Fitness & Health Management
Vrijwel alle opleidingen m.b.t. de Sportvastenkuur
Ruim 12 jaar ervaring als Personal Trainer
Meer dan 20 opleidingen en workshops gevolgd op het gebied training en voeding bij (sport)specifieke doelstellingen

Ervaring:
Tot op de dag van vandaag (01-10-2022) hebben we om en nabij de 1000 Sportvasters begeleid.

Doelgroepen:
De meest gehoorde reden waarom mensen willen gaan Sportvasten is afvallen. De tweede is om meer energie te krijgen en de derde is betere sportprestaties. Nu ben ik als Personal Trainer, ook zonder dat er sprake is van een Sportvastenkuur, hier vrijwel altijd mee bezig. In dat opzicht is een voor en/of na-traject, eventueel in combinatie met een stukje begeleiding op maat, een ijzersterke combinatie en de formule voor succes! Tegenwoordig zijn wij actief in het hele land, ongeacht waar u woont.

Wilt u thuis trainen, maar heeft u geen mogelijkheden hiertoe? Wanneer u een sportvastenkuur doet bij Sports & Lifestyle Group kunt u tegen aantrekkelijke kortingen fitnessapparatuur aanschaffen. Dit kan zijn een hometrainer of een loopband, maar ook zaken als crosstrainers of losse gewichten voor na de kuur zijn verkrijgbaar met interessante kortingen. Informeer naar de mogelijkheden via [email protected].

Gratis Sportvasten? Informeer naar de mogelijkheden via [email protected] of kijk op de site www.sportvastenshop.nl.Download Booklet

Vul onderstaand formulier in en download onze booklet.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid