Adres
Landelijke dekking

Maak kennis met de Fittergy Coaches

Spark your energy
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Wilma Versluis

Hoofd locatie:
Namasté - Zandoogjes 15 in Breda
Andere locaties:
Namasté - Lassuslaan 4 in Breda

Hallo,

Ik zal mezelf eerst aan je voorstellen. Mijn naam is Wilma Versluis, ik woon in Breda en sinds 2003 ben ik werkzaam als Spinning® instructeur in diverse sportscholen. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat ik erg gemotiveerd en geïnspireerd raak door mensen die bezig zijn met een gezondere levensstijl en het fitter worden en/of blijven.

Na 13 jaar lesgeven liep ik vast: mijn energielevel liep achteruit, ik was sneller moe en niet tevreden over mijn gewicht. Iemand in mijn directe omgeving had de Sportvastenkuur gevolgd. Ik zag wat het hem opleverde. Hij was zichtbaar fitter, sterker in zijn sport en hij raakte wat overtollige kilo’s kwijt.

Ik raakte hierdoor geïnspireerd en in mei 2016 heb ik besloten zelf de kuur te volgen. Het resultaat is verbluffend en de ervaringen zijn beter dan verwacht: fit, energiek, mentaal sterk en een paar kilo’s lichter. Ik ben zo fit dat ik boven verwachting in oktober 2016 de Mont Ventoux met de fiets heb beklommen.

De Sportvastenkuur en de resultaten hiervan zijn voor mij één van de beste cadeautjes voor mezelf.

Het Sportvasten vind ik zo interessant dat ik er meer over wilde weten en de ervaringen ook met anderen wilde delen. In september 2016 heb ik daarom de opleiding tot Sportvasten Coach gevolgd en met succes heb ik dit certificaat behaald.

Ik hoop dat ik jou kan begeleiden om dit fitte, energieke gevoel te krijgen. Met de kennis van de Sportvasten Coachopleiding en mijn NLP Practitioner en Master skills kan ik jou voor, tijdens én na de kuur hierin met plezier begeleiden.
(voor recensies van sportvastenklanten zie https://www.facebook.com/wversluis/
Namasté.

Download Booklet

Vul onderstaand formulier in en download onze booklet.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid