Adres
Landelijke dekking

Maak kennis met de Fittergy Coaches

Spark your energy
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Nicolle de Brouwer

Hoofd locatie:
BFT Sports & Events. - Roestelbergseweg 2 in Kaatsheuvel

Het beste in jezelf naar boven halen; daar ga ik voor! Door mijn jarenlange ervaring in de sport- en fitnessbranche heb ik veel kennis opgedaan in het coachen en begeleiden van mensen op het gebied van verantwoord bewegen en gezonde voeding. Het is mijn passie om mensen in beweging te zetten en het beste in hen naar boven te halen. Jong of oud(er), het maakt niet uit. Het enige wat telt ben JIJ.

Eigen ervaring tijdens de kuur:
Ik heb de sportvastenkuur nu 3 keer gedaan en ik kan zeggen dat het zeker de moeite waard is. Ik ben de uitdaging vol goede moed aangegaan en heb tijdens de kuren steeds maar één zware dag gehad. Ik kan met recht zeggen dat het mij erg is meegevallen en dat ik blij ben dat ik de uitdaging heb aangenomen. Het resultaat is verbluffend. Qua gewicht hoefde er niet zo veel vanaf, fit was ik ook al en toch voel ik me stukken beter. Ik heb meer energie en een prettiger leven gekregen.

Opleidingen:
Eén van mijn belangrijkste doelen is jouw fitheid! Hiervoor heb ik diverse opleidingen gevolgd en ruime ervaring op de volgende gebieden:

- Communicatie & coaching
- Personal Training
- Bootcamp Training
- Sportvasten therapeut
- Groupfitness Trainer
- Pilates Trainer
- Sportmassage
- Sportverzorging
- TCM (Traditional Chinese Medicine) gebaseerd op de Chinese Natuurfilosofie (het Taoïsme), de Traditionele Chinese
Geneeswijze waaronder: Voedingsleer, Bewegingsleer, de Kwantumtheorie (Chi-veld) en de Humanistische psychologie.

Ervaring:
Sinds 1992 ben ik werkzaam in de sport- en fitnessbranche. Het begeleiden van mensen bij hun training is mij op het lijf geschreven. Dat kan zowel in groepsverband als individueel zijn. Later, in 1996, ben ik me gaan verdiepen in voeding en sportmassage. Hierdoor heb ik me als trainer verder kunnen doorontwikkelen tot coach en begeleid ik mensen niet alleen meer bij hun trainingen maar ook op het gebied van voeding en ontspanning. Ik ben 15 jaar mede-eigenaar geweest van More Sports, een fitnesscentrum in Kaatsheuvel. In 2010 zijn we begonnen met SYNERGY personal training en Sportvasten en heb ik gekozen voor sportvastentherapeut om mensen met medische beperkingen goed te kunnen begeleiden. In januari 2014 zijn onze wegen gescheiden en ben ik begonnen met 2B FIT sport, outdoor & entertainment. 2B FIT is een mooi en vooral sportief bedrijf waar je buitengewoon lekker kunt sporten. Wij organiseren wekelijks trainingen (small)group, individual & business (outdoor)training voor particulieren, sportteams en bedrijven in de Loonse en Drunense Duinen en op elke gewenste locatie. Daarnaast bieden wij verschillende leefstijlprogramma's en begeleid ik deelnemers voor, tijdens en na hun sportvastenkuur.

Doelgroepen:
Iedereen die zijn leven een boost wil geven op het gebied van gezondheid, afvallen en sportprestaties is welkom. Ik begeleid hen met passie en heel veel plezier.

Download Booklet

Vul onderstaand formulier in en download onze booklet.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid