Adres
Landelijke dekking

Maak kennis met de Fittergy Coaches

Spark your energy
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Rosé Russell-Lammerts

Hoofd locatie:
PT Rose - Hooiersweide 33 in Nieuwegein

Sportvasten is voor mij een geweldige ervaring geweest. 10 dagen verstand op nul en gewoon doen! Het heeft mij veel gebracht. Een na traject gevolgd en in totaal 12 kg kwijt geraakt. Ik straal, ik ben zelfverzekerder geworden en nu ben ik heel blij met mijn eigen lichaam! Omdat ik graag naast Personal Trainer ook Sportvastencoach wilde worden heb ik het programma eerst zelf ervaren, nu kan ik dit programma vol enthousiasme over vertellen en wat het met je doet.

Ik ben graag jou coach voor - tijdens - en na het programma!

Eigen ervaring tijdens de kuur:
Graag wilde ik zelf ervaren wat Sportvasten inhield, voordat ik Coach zou worden. In november 2018 begon ik vol zelfvertrouwen aan de 10 dagen. Eerste paar dagen waren prima te doen, maar toen begon het echte vasten, veel ervaringen gelezen en ik dacht dit gaat lastig worden. Het viel mij reuze mee. Cardio (voor mij fietsen) ging mij goed af. Wat ik als lastig heb ervaren, was de eerste dag dat je weer mocht eten. Je mag wat eten, maar eigenlijk ook weer niets. Daarna dacht ik morgen mag ik al weer wat meer eten. Al met al was het goed te doen. 4 kg afgevallen en 4,5 cm buikomtrek. Ik heb veel energie en zit goed in mijn vel. Daarna heb ik het traject nog 2 maanden gedaan met keep the switch. Hiermee in totaal 10kg afgevallen. Ik raad het iedereen aan met een redelijke conditie om te gaan sportvasten.

Opleidingen:
* Personal Trainer
* Gewichtsconsulent
* Leefstijl Coach
* Sportvasten Coach
* Krachtvasten Coach

Ervaring:
Sinds 2016 ben ik Personal Trainer, ik heb veel klanten begeleid naar hun doelen, vaak in combinatie met gewichtsconsulent. In 2018 ben ik gestart als Hoofdtrainer bij Basic Fit Nieuwegein, en sinds okt 2021 heb ik mijn eigen studio bij atletiekvereniging Atverni te Nieuwegein.

Doelgroepen:
Als personal trainer werk ik graag met 45+ dames. Voor sportvasten begeleid ik beide.

Download Booklet

Vul onderstaand formulier in en download onze booklet.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid