Adres
Landelijke dekking

Maak kennis met de Fittergy Coaches

Spark your energy
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

“Het is nooit te laat voor een stap naar een gezonder lichaam ” Maar waar begin je en hoe moet je dat doen? Eten is 1 van de meest beschreven onderwerpen maar wat is nu jouw waarheid? Er is nooit 1 oplossing voor iedereen, daarom heb je maatwerk nodig.

Naast mijn andere passie sport heeft voeding mij al vroeg doen boeien. In mijn tienerjaren was ik succesvol hardloopster totdat ik ziek werd en 2 jaar niks heb kunnen doen aan sport. Ik groeide niet alleen in de lengte maar zeker ook in de breedte. Deze overtollige kilo’s gingen er niet alleen af door het sporten; vanuit dit punt is mijn interesse naar voeding omhoog gekomen.

Ik ontdekte dat ik veel betere prestatie kan leveren met gezonde voeding, minder moe was, mijn allergieën en darmproblemen weg waren en een gezonde huid kreeg. Ik vond mijn ontdekkingen zo waardevol dat ik andere mensen hiermee ging helpen.

Met mijn praktijk als Hormoonfactor Trainer en orthomoleculair voedingstherapeut help ik mensen een balans te vinden met zichzelf. Balans in voeding, vitamines en mineralen, balans in hormonen, kijken waar het stress vlak zich bevindt en zelfs als boodschappencoach de winkel in om mijn cliënten te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Mijn visie is om mensen gezonder slanker en fitter te maken en daar is maatwerk voor nodig. Een hormonale en orthomoleculaire analyse is nodig om te starten, waar sta je op dit moment en wat kom je te kort of heb je teveel.

“Your Food is Your Medicine”

Download Booklet

Vul onderstaand formulier in en download onze booklet.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid