Adres
Landelijke dekking

Maak kennis met de Fittergy Coaches

Spark your energy
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Rowin Van Wanrooij

Hoofd locatie:
Mentaal & Fysiek Welzijn By Cleyo - Bouwlingplein 1 in Oosterhout
Andere locaties:
Mentaal & Fysiek Welzijn By Cleyo - Burgemeester de Geusstraat 44 in Waalwijk

Mijn bedrijf is ontstaan uit een passie voor het creëren van welzijn en geluk voor iedereen. In de loop der jaren ben ik veel mensen tegengekomen die niet geheel gelukkig met zichzelf of verschillende situaties om zich heen waren. Hierin was ik altijd op zoek naar oplossingen en wilde ik het beste bij mensen naar boven halen. Echter merkte ik op, dat ik lang niet over alle tools beschikte om het beste bij mensen naar boven te kunnen halen. Hier heb ik mezelf in de loop der jaren in ontwikkeld zodat ik alle kennis in huis heb om het beste bij mensen naar boven te halen.

Ooit lang geleden begon ik in de sportwereld na een opleiding op het CIOS. Hierin werden mijn competenties voor sport en bewegen ontwikkeld. Later na de opleiding ontwikkelde ik mijn leiderschapsvaardigheden. In de opleiding heb ik onder andere geleerd hoe om te gaan met het menselijk lichaam, blessures, voeding, rust en (dis)balans. Op verschillende disciplines in de sport ben ik actief geweest. Zelf heb ik 10 jaar actief gevoetbald, daarna begon mijn passie voor fitness en personal training.

Toen ik zelf kind was en nog op het basisonderwijs zat. Was ik een klein beetje gezetter als de overige kinderen in mijn klas. Dit zorgt voor vervelende situaties waardoor ik onzeker werd en met regelmaat gepest ben. Dit veranderde voor mij toen ik naar een andere school ging. Ik ging meer bewegen en toen ik uiteindelijk naar de Middelbare school ging had ik geen overgewicht meer en heb ik ontzettend veel plezier gehad. Ik merkte vooral op dat ik gym op school het leukste vond, de keuze om in de sportwereld opgeleid te worden was toen snel gemaakt.

In de sport heb ik na de opleiding verschillende functies vervult. Zo heb ik zwemles en Aquarobics, groepslessen als Spinning en Club Power, Bootcamp, individuele begeleiding en small group trainingen gegeven. Vanaf de werkvloer ben ik naar de meer sturende functies gegroeid. Van Coördinator, naar Management en Sales activiteiten. Na de wat commerciëlere functies heb ik jaren als Personal Trainer gewerkt. Hierin kon ik mijn ei kwijt en alles goed combineren. Mentaal en fysieke belasting werden interessanter en voeding was essentieel.

Na 13 jaar besloot ik iets anders erbij te willen doen. Ik heb toen de ommezwaai gemaakt naar de zorg wereld. Je merkt al dat werken met mensen en hun ontwikkeling altijd een rode lijn bleef bij mijn werkzaamheden. In de zorg heb ik vier jaar gewerkt. Dit deed ik op een gesloten afdeling met mensen, welke ernstige gedragsproblemen hadden. Hierin werd psychologie een belangrijk onderdeel en ik ontdekte dat ik het ontzettend interessant vond hoe het menselijk brein werkt. Vooral gedrag versus gevolg was op dat moment een trigger en ben ik mezelf steeds meer gaan ontwikkelen op het mentale vlak.

Omdat ik in mijn persoonlijke leven op dat moment in een zware periode zat kreeg ik zelf te maken met een Burn-Out. Ik wist op dat moment niet wat me overkwam. Zelf riep ik altijd dat mij zoiets niet kon overkomen. Mijn motto was om altijd gewoon door te gaan en niet achterom te kijken. De ervaring leert dat het ontzettend belangrijk is af en toe toch aan jezelf te denken. Ik heb toen anderhalf jaar thuis gezeten. Alles was te veel, ik kon letterlijk niet meer functioneren. Mijn lichaam zei het is genoeg geweest terwijl mijn hoofd vooruit wilde. Achteraf ben ik ontzettend dankbaar dat ik dit heb mee moeten maken. Het heeft me gevormd tot wie ik nu ben.

In de periode dat ik thuis zat en weer langzaam aan vooruit kon kijken heb ik mezelf ontwikkeld op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik wist dat ik dingen anders wilde en ben mezelf gaan specialiseren in neuro- linguïstisch programmeren. Het helpen van mensen in verschillende situaties was de rode lijn door mijn werkervaring en dat is altijd een passie gebleven. Na de donkere periode en mijn persoonlijke ontwikkeling wist ik dat mijn mindset bepaalde hoe ik leefde, of ik geluk vond of in de zo gezegde visuele cirkel bleef hangen. Vanaf dat moment besloot ik dat ik mijn volledige staat van “zijn” anders ging invullen. Ik nam ontslag in de zorg en wilde mijn coaching vaardigheden nog verder ontwikkelen en mijn leven anders invullen.

Ik ontmoette in die periode mijn vrouw, hierdoor ging ik in sneltreinvaart naar een succesvol zakelijk en persoonlijk leven. Mijn vrouw deelde dezelfde visie en was hierin voor mij mijn rots in de branding. Ik ontdekte oprecht geluk en liefde, iets wat ik iedereen gun. En door de ervaringen, opleidingen en contacten om me heen ben ik gekomen waar ik nu sta. Een succesvolle coach met meerdere succesverhalen. En oprechte integriteit voor iedereen die ik heb mogen helpen tot op heden.

Opleidingen:
Sport & Bewegen
Fitvak A & B
Personal Trainer
Sportmasseur
Persoonlijk Begeleider Complexe doelgroepen SGLVB
NLP
Leefstijl begeleider
Fittergy Vegan Flex
Fittergy Sportvasten
Fittergy Wandelvasten

Download Booklet

Vul onderstaand formulier in en download onze booklet.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid